Liity jäseneksi


Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon.

Jäseneksi liittymisen voi tehdä täyttämällä Liity jäseneksi -lomakkeen, täyttämällä liittymislomakkeen Diabetesliiton internetsivujen kautta: www.diabetes.fi/liity tai puhelimella soittamalla Diabetesliiton jäsensihteereille, p. 050 310 6611.

Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Uusi jäsenmaksunsa maksanut jäsen saa Diabetes-lehden maksutta liittymisvuoden loppuun saakka (liittymisedun voi saada vain kerran, ensimmäistä kertaa liittyessään). Loka-, marras- ja joulukuussa liittyneet jäsenet saavat Diabetes-lehden maksutta liittymisajankohdasta alkaen seuraavan kalenterivuoden ajan. Seuraavina vuosina uusi jäsen voi tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan 15 €(vuonna 2022) (saattaa muuttua vuoden vaihtuessa, tarkista Diabetesliiton sivuilta).

Loimaan seudun Diabetesyhdistykseen kuuluu jo noin 330 jäsentä lapsiperheistä eläkeläisiin. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuonna 2023 on 20 euroa.

Liittymällä yhdistykseemme kuulut myös Diabetesliittoon, valtakunnalliseen diabeetikkojen edunvalvojaan. Yhdistyksemme tarjoaa omahoidon tukea esimerkiksi vertaistukiryhmien ja asiantuntijaluentojen välityksellä. Yhdistyksemme tekee yhteistyötä toiminta-alueen terveyskeskusten ja diabeteshoitajien kanssa.

Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden, ota yhteyttä yhdistyksen jäsenasioidenhoitajaan tai suoraan Diabetesliittoon jäsensihteeriin p. 050 310 6611.

Liity jäseneksi täältä tai ota yhteyttä hallitukseemme. TUTUSTU MYÖS YHDISTYKSEN FACEBOOK-RYHMÄÄN JA INSTAGRAM-TILIIN!